Persbericht: Boeddha’s populairder dan ooit!

Boeddha’s zijn populairder dan ooit en speciaal hiervoor zijn er twee nieuwe webwinkels gelanceerd waar de mooiste beelden te koop zijn. Het gaat hier om Boeddha-beelden.com en spirituele-winkel.com.

Het jaar van het hart is aangebroken volgens de Maya-kalender, Dat zou gaan betekenen dat er steeds meer mensen bewust met zichzelf gaan leven. Een levenswijze die hierop perfect aansluit is het Boeddhisme. Vanuit deze gedachte vindt er ook een grote vraag plaats naar spirituele producten als boeddha-beelden, wierook, mala kettingen en armbanden, klankschalen, meditatiekussens en matten en ga zo nog maar even door. Nu zijn er twee nieuwe platformen ontwikkeld waar de echte liefhebber op een eenvoudige wijze zijn of haar reis door de spirituele producten kan maken. Deze platformen zijn Boeddha-beelden.com en spirituele-winkel.com.

Boeddha-beelden.com spreekt eigenlijk voor zich, het is een webwinkel gespecialiseerd in Boeddhabeelden. Je vindt hier boeddha-beelden gemaakt van verschillende materialen van polystone tot aan messing en met de verschillende afwerkingen. Tevens bied Boeddha-beelden.com de bezoeker de mogelijkheid meer te weten te komen over het boeddhisme, het achtvoudige pad, de goden en de verschillende betekenissen. Een geweldig platform voor iedereen die alles wil weten over Boeddha’s en alles wat erbij hoort.

Op spirituele-winkel.com en de naam verklapt het al een beetje, vindt de bezoeker verschillende producten die helpen bewuster te leven en dichter bij de stilte in zichzelf te komen. Deze spirituele winkel draagt de naam Niyama’s, welke de deugden van het leven betekend. Enkele producten die je in Niyama’s aantreft zijn Boeddha-beelden, wieroken, mala-kettingen en zoals in de volksmond wordt genoemd New Age artikelen.

Beiden webwinkels zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk en beschikken over een perfecte klantenservice, algemene voorwaarden en hebben een veilig betalen systeem. Voor producten die op voorraad zijn geldt: vandaag voor 14:00uur besteld, morgen in huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *